sunnuntai 19. elokuuta 2012

Ho il Coltello on valmis


On vuosi 1972. Murhaaja pitää Länsi-Italialaista kaupunkia kauhun vallassa. Joka aamu kaupungilta löytyy uusi viillelty naisen ruumis. Kokenut etsivä, Claudio Morante, saa jutun tutkittavakseen, mikä osoittautuu luultua hankalammaksi. Pystyykö edes hän pysäyttämään murhaajan ajoissa, kun…

…yö huutaa armoa?
Hannu Kesolan ja minun 70-luvun giallo-elokuvien suuntaan syvästi kumartava sarjakuva-albumi, Yö Huutaa Armoa(Ho il Coltello)ilmestyy Musta Ritari kustannuksen julkaisemana Helsingin sarjakuvafestivaaleilla syyskuun alussa.

Eilen pidimme julkaisijan kanssa pienen bisnespalaverin Kauvatsan ainoalla huoltoasemalla lintuparvien lentäessä kohtalokkaasti päittemme yllä ja puhuimme mahdollisesta signeeraustilaisuudesta Mustan Ritarin myyntipisteen luona pääteltassa. 

Vielä emme lyöneet kellonaikaa, emmekä päivää lukkoon, mutta odotan jo kovasti, että tapaan lukijoitamme ja muutenkin pääsen osallistumaan tapahtumaan. Tiedotan kyllä tarkemmin, kun tiedän asiasta enemmän.Albumia voi tilata suoraan kustantajalta alla olevasta linkistä tai tulla Helsingin sarjakuvafestareille hankkimaan oman kappaleen. 

http://mustaritari.fi/kustannus/

Suosittelen myös tutustumaan Mustan Ritarin julkaisemaan neliväriseen Säilä-seikkailusarjakuvalehteen, ja myös muihinkin kustantamon julkaisuihin.

Lasipalatsin aukiolla järjestettävän sarjakuvafestivaalin teemana on tänä vuonna sarjakuva "yhdeksäntenä taiteena" ja Belgia.

Vieraina esim. Tarkastaja Ankardon tekijä Benoit Sokal ja supertarkan tyylin omaava Francois Schuiten, kummatkin herrat Belgiasta.

http://www.sarjakuvafestivaalit.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti