perjantai 3. toukokuuta 2013

Ässien Ässä Lehtipisteissä Keskiviikkona 15.5.2013
" Lentomestari Eino Ilmari Juutilainen oli Suomen maineikkain taistelulentäjä ja yksi maailman parhaista."


Minulle ehdottomasti kevään kohokohta koittaa keskiviikkona 15.5, kun käsikirjoittamani ja piirtämäni Ässien Ässä- sarjakuva-albumi ilmestyy lehtipisteiden hyllyihin.

Kustantajana toimii sotilaselämäkertoihin erikoistunut Kustannusosakeyhtiö Revontuli.

Itse piirrostyö on tehty vuonna 2011 ja albumin piti ilmestyä jo viime lokakuussa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Tulossa on uutta ja vanhaa, jotain totuttua, mutta myös jotain erilaista. Mitä tuo lause sitten tarkoittaakaan, sen saa lukija itse päättää...Albumi kertoo Sortavalan pojan, lentomestari "Illu" Juutilaisen vivahteikkaan tarinan. Juutilainen nimitettiin Mannerheim- ristin ritariksi 1942 ja toisen kerran kesällä 1944.
Ennen albumin ilmestymistä pistän teaser- sivuja sarjakuvasta mahdollisimman usein.

Ilmestymispäivän jälkeen pistän blogiini poistettuja kohtauksia, käyttämättömän kannen ja esim. koepiirroksen, jolla lähestyin kustantajaa. Eli eräänlainen "DVD: n lisämateriaali"- postaus on tulossa.

Blogini kommentti- osioon voi vapaasti pistää mietteitä sarjakuvasta ilmestymisen jälkeen, tai vaikka ennenkin.Kustannusosakeyhtiö Revontulen tuotteisiin voit tutustua lähemmin alla olevasta linkistä:


http://www.revontuli.net/2 kommenttia:

  1. En malta odottaa, että albumi on lukijoiden hyppysissä ja että miten taistelut ilmoissa kolisee.
    Toivottavasti sarjakuva löytää lukijakuntansa, eihän tällaista kamaa Suomessa liikaa tehdä. Samalla sarjakuva on muuten Revontulen ensimmäinen ilmasota- sarjakuva.

    15. päivä on lähellä, mutta niin kaukana.

    VastaaPoista