perjantai 12. heinäkuuta 2013

Aivan Rambona...Ja Vähän Commandonakin


Rambo: Force Of Freedom- postauksessani mainitsin 80- luvun Rambo- toimintafiguurit ja julkaisin kuvan omasta Rambo- figuuristani, jonka ulkonäkö jätti paljon toivomisen varaa.

Tällä viikolla kirjailija Tuomas Liuksen kanssa 80- luvun  populaarikulttuurista keskustellessamme tulin maininneeksi sivulauseessa vanhat toimintafiguurit( tai äijät, niin kuin figuureja vielä tänäkin päivänä kutsun).

Puhe kääntyi Rambo- kirjoitukseeni ja paljastui, että Tuomaksella ON 80- luvun aito Rambo- figuuri hyvässä säilössä kotonaan. Paljastui myös, että hän on säilyttänyt takapahvin. Itselläni on myös paksu kansio täynnä vanhojen figuurien takapahveja.

Minä innostuksen huumassa pyysin Tuomasta pitämään pienen kuvaussession figuurinsa kanssa ja lähettämään kuvat minulle, jotta voin pistää kuvat blogini lukijoiden ihailtaviksi.


Tuomas myös huomautti, että Rambo: Force Of Freedom- figuureita ei ole löytynyt Suomen marketeista.

Pikkulinnut puhuivat omiaan.


Mies pisti vielä villimmän kortin pöytään ilmoittaessaan, että häneltä löytyy myös ultraharvinainen Schwarzeneggerin Commando- figuuri samannimisestä iki- ihanasta äksönpläjäyksestä.

Olen nähnyt vain pienen pieniä kuvia netistä tästä figuurista, joten tottakai pistän myös Commando- figuurin kuvat tähän postaukseen...

Herranen aika, hahmohan näyttää Schwarzeneggeriltä. Samaa ei voi sanoa, esim. Last Action Heron toimintafiguurista.
Itse haluaisin joskus omistaa alla olevan figuurin, joka kuuluu sarjaan: kaikista leffoista ne ovat hahmoja valmistaneet...
Suuri kiitos ja kumarrus Tuomakselle hienoista kuvista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti