sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Dolph Lundgren: Punisher (1989) Kaupoissa 16.10.Frank Castle on pelätty kostaja, The Punisher. Hän on entinen poliisi, jonka perhe kuoli mafian kynsissä. Hänet on virallisesti julistettu kuolleeksi, mutta hän asuu viemäriverkostossa, josta hän käy yhden miehen sotaa järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan. Frank Castlen henkilökohtainen oikeus onkin tuominnut rikollisia tehokkaasti, hän on poistanut kaduilta jo yli 100 gangsteria, ja hän on vasta alussa.

“Räjähtävän hauskaa rymistelyä”  
TIME OUTMinun ja lukemattomien muiden rukouksiin on viimein vastattu kun Atlantic Film Finland julkaisee ainoan ja oikean Punisher- elokuvan niin Suomi- DVD: nä kuin Blu- raynä 16.10. 2013.

Elokuvan Suomi- julkaisua olen toivonut jo vuosien ajan... Hetken jo luulin, että Futurefilm tarttuu tilaisuuteen( julkaisivathan he ensimmäisen Teenage Mutant Ninja Turtlesinkin viime kuussa), mutta Atlantic Film ehti ensin.

Nyt viimein dvd- hyllyssä komeilee täysi Punisher- trilogia.

Dolph Lundgren on loistava valinta Punisherin rooliin ulkonäkönsä suhteen ja koskaan aikaisemmin tai jälkeen hän ei ole näytellyt yhtä hyvin. Hän on The Punisher.

Täydellinen toimintaelokuva. Täydellinen elokuva.


http://www.atlanticfilm.fi/movie/1702/the-punisher-tuomari/


2 kommenttia:

  1. Olen tainnut nähdä vain sen Travoltan version, mut tää vaikuttais paremmalta!

    VastaaPoista
  2. Jo sinulla on mahdollisuuksia katsoa Dolphin versio, niin suosittelen.

    Vaikka tuttu pääkallopaita uupuu( seikka, jota emme kovin helposti pikkujätkinä unohtaneet mainita keskusteluissa), on elokuvassa vanhojen Punisher- sarjakuvien taikaa.

    Kannattaa myös tutustua Lexi Alexanderin vuonna 2008 ohjaamaan vimmaiseen Punisher: War Zoneen.

    VastaaPoista