sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Velkoja Perimässä Ja Viikonlopun LeffasatoaViikonlopun olen viettänyt alkavan flunssan kourissa, joten kun olen pakolliset duunikuviot käynyt läpi, olen katsonut leffoja ja syönyt niin paljon kuin maha vetää.
Eilen katsoin kaksi elokuvaa, joista pornoaddiktista kertova Don Jon pelitti täysillä, eikä vähiten loistavasti kirjoitetun dialogin ansiosta.

Leffan "sankarista" tuli reality-tähti Mike " The Situation" Sorrentino mieleen.


Illalla oli pohjoismaisen crimen vuoro, kun uusi Irene Huss tuli telkkarista. Itse aloitin vahingossa seuraamaan sarjaa vasta viime viikolla ja tämänkertainen elokuva oli ehkä vielä hyytävämpi kuin viime lauantaina.

Tajuttoman viihdyttävää kamaa, ja ehdottomasti viikonlopun paras elokuva.


Sunnuntai alkoikin kauhealla kuralla. Jo ensi minuuteilta oli selvää, että nyt on todella väsynyttä menoa tiedossa. Harmillista että buddykomedia ei kertaakaan naurattanut, minä kun olen Melissa McCarthyn aiemmista rooleista pitänyt todella paljon.WWE Films- elokuvat ovat minulle guilty pleasure, ja puolustan niitä mielelläni direct to dvd- rintamalla, mutta en odottanut Marinen kolmososalta mitään, koska edellinen osa oli aika hirveä.

Sain yllättävän luontevaa näyttelemistä The Miziltä, aika kökköjä tulitaisteluita ja pari hyvin leikattua nyrkkitappelua. Nyt kaikki action ei tapahtunut pimeässä, niin kuin edellisessä osassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti