torstai 15. toukokuuta 2014

The Flash (2014) Teaser Trailer ja Constantine trailerBarry Alleniin iski salama hiljattain myös Suomen televisiossa ja The Flashin oma sarja alkaa Amerikassa syksyllä.

CW on julkaissut teaser trailerin sarjasta.

Ihan kylmiä väreitä ei pitkin selkäpiitä mennyt (kylmät väreet siis ovat hyvä asia), mutta Flashin puku näytti hyvältä ja nyt vain odotan traileria itse sarjasta.Myös Hellblazer, John Constantine saa oman sarjansa NBC: llä ja trailerikin on julkaistu.


Olen lukenut Hellblazeria muutaman traden jotka muut eivät ole kolahtaneet sitten yhtään, mutta Brian Azzarellon käsikirjoittama ja Marcello Frusinin ja Richard Corbenin kuvittama tarinajatkumo oli täyttä timanttia.


Kokoelmista Good Intentions ja Highwater eivät todellakaan ole kaikkein herkimmille lukijoille.


4 kommenttia:

 1. Hellblazerin tv-adaptaatio näyttää kyllä onneksi paljon paremmalta kuin aivan karsea leffa. DC:n pääuniversumin hahmot on lähes aina jättäneet kylmäksi Batmania lukuunottamatta. Flashkin taitaa Arrown ohella jäädä itseltäni väliin.
  Hellblazer on kyllä sarjakuvana ailahteleva. Parhaimmillaan tarinat ovat aivan huippuja, mutta pahimmillaan aikamoista kuraa. Voisin kuitenkin suositella, mainitsemasi tarinakokonaisuuden lisäksi, esimerkiksi Ellisin kirjoittamiin tarinoihin ja Family Man-trade on vanhemmista stooreista yksi suosikkini.

  VastaaPoista
 2. Trailerin perusteella sanoisin että Constantinesta on koitettu tehdä hiukan liian paljon sarjakuva-versionsa näköinen. Tai siis että melkein joka kohtauksessa sen olivat vaatteet täsmälleen samalla tavalla koko ajan.

  VastaaPoista
 3. Arrow on ainoa sarja, jota seuraan tällä hetkellä töllöttimestä ja täytyy sanoa, että viikko viikolta katson sitä ristiriitaisin tuntein. Toisaalta tällaista sarjaa on sarjakuvahahmosta odotettu, mutta joku siinä minulla tökkii sen verran, että tuskin näiden kahden tuotantokauden pariin kovin helposti uudelleen palaan.

  Kauden puolittamisella ehkä saataisiin ihmeitä aikaan.


  Yritin hiljattain katsoa uudelleen Keanu Reevesin tähdittämää Constantine- leffaa, mutta jäi kesken alkuminuuteille.

  Miksi muuten sarjan nimi ei ole Hellblazer? Jos yritetään jotenkin nimellä saada leffan katsoneet tv: n äärelle, niin nimi voisi olla vaikka John Constantine: Hellblazer. Näin jätettäisiin hajurako valkokankaan ja telkkarin Constantinen välille.

  Henkilöt joille sarjakuva on vieras, ihmettelevät että miksi siitä karmeasta leffasta on tehty tv- sarja:)


  Muuten, nyt on The Flash- tv- sarjan koko traileri ilmestynyt nettiin. En tiedä mitä tuosta sanoisi...Ei ihan iskenyt minuun toivotulla tavalla.

  Jäämme seuraamaan tilannetta ja ensimmäisiä jaksoja. The Flashin edellinen tv- sarja oli kyllä huippu.
  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta toisaalta, minä muistan nauttineeni kovastikin Constantinen leffasta... Tosin täytyy myöntää että Hellblazerin lukeminen on jäänyt niihin muutamaan suomennettuun sarjakuvaan.

   Poista